avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz

BUNA ,ce se intampla in cazul in care un angajat al unei firme private nu respecta preavizul de 20 de zile?multimesc anticipat
Cel mai recent răspuns: C.Fabyola , utilizator 19:48, 21 Septembrie 2011
Nu i se inchide Contractul de munca si este pontat absent nemotivat pentru inceput; urmand sa se ia masuri ce pot merge pana la desfacerea disciplinara a contractului de munca.
C.Fabyola a scris:

BUNA ,ce se intampla in cazul in care un angajat al unei firme private nu respecta preavizul de 20 de zile?multimesc anticipat

Sunt doua variante :
- fie se trece la efectuarea procedurii cercetarii disciplinare prealabile si apoi i se inceteaza c.i.m. in baza art.61 lit.a C.mun.

- fie se ponteaza absent nemotivat si la terminarea preavizului i se va inceta raportul de munca.
VA MULTUMESC:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de preaviz RENATA2014 RENATA2014 Buna ziua, Cum procedez daca angajatul refuza sa vina la lucru in perioada de preaviz? (vezi toată discuția)
Demisie - preaviz Vilcu Gina Vilcu Gina Buna ziua.Cum inceteaza un contract individual de munca in cazul unui salariat care-si da demisia fara respectarea perioadei de preaviz iar administratorul ... (vezi toată discuția)
Lipsire nemotivata de la munca rizeavl rizeavl Buna Ziua! Sunt student am lucrat la o firma din Bucuresti part-time 4h/day, intr-o zii am renuntat sa mai merg definitiv. Innainte sa plec am facut o ... (vezi toată discuția)