Pe abonamentul meu de telefonie mobila mi sa prelungit contractul cu 24 luni fara stiinta mea si fara acordul meu.Dupa ce am aflat acest lucru, am urmat pasii normali din aceste cazuri prin sesizarea operatorului de acest caz si o reclamatie ulterioara la ANPC.Dupa ce ANPC a studiat cazul s-a trimis spre cercetare la Politie,unde cazul s-a blocat de vreo 7 luni de zile.Este normal acest lucru?Probe pentru expertiza grafologica sau dat de 5 luni si cei de acolo imi zic ca asteapta rezultatele.In acest caz este vorba de fals si uz de fals?Daca da ,ce pasi mai pot face in solutionarea cazului?
Exista clauza prelungirii automate pe o perioda nedeterminata sau determinata in cazul in care nu se solicita in mod expres incetarea contractului initial? Atunci prelungirea nu a fost facuta fara stiinta d-voastra.
Contractul este legal, nu mai este nevoie de semnatura sau acte aditionale, si aveti dreptul de a cere incetarea contractului in conditiile prevazute in contract.
Pentru ce aveti nevoie de expertiza grafologica? Doar ati semnat initial un contract.
Abonamentul exista din anul 2000.Prelungirile ulterioare sau facut cu acordul meu,prin programul Thank You sau modificari de optiuni.Contractul initial era pe 24 luni.La data prelungiri mai erau 2 luni pana sa se incheie contractul in curs.Dupa sesizarea mea, cei de la OPC au trimis catre Politie pentru a vedea cine a semnat pe actul aditional de prelungire.Angajatul operatorului nu recunoaste fapta si ca explicatie a declarat ca a fost o greseala tehnica.Explicatia lui nu este deloc concludenta, deoarece , putea sa-mi zica asa ceva cand am fost la punctul de lucru si am sesizat , nu dupa 11 luni.Tupeul cel mai mare este ca angajatul imi rade in fata si-mi spune ca nu am ce sa-i fac deorece este prieten cu politistii care se ocupa de caz.Care domni politisti mi-au sugerat ca s-ar putea la expertiza grafologica sa dea cu AN,autor necunoscut.E posibil asa ceva?Pe un act care se crede ca s-a incheiat la punctul de lucru al operatorului!?Multumesc!
Da, in Romania este totul posibil. Nu degeaba Romania este pe locul 63 in lume, si 25 in Europa in clasamentul tarilor cu o coruptie mare. (Locul 1 cel mai putin corupte)