avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna.ieri am avut ultima infatisare la procesul de divort si astazi mam uitat pe net si am vazut ca solutie fiind asta ''Solutie: Admis cererea. Declarată desfăcută căsătoria din vina ambelor părţi. Reluat numele purtat anterior. Încredinţat reclamantei minorul. Obligat pârâtul la plata pensiei de întreţinere de 120 lei lunar în favoarea minorului de la 06.01. 2011 până la la majorat. Cu cheltuieli dejudecată. ".Problema e ca nu inteleg de ce sa desfacut casatoria din viina ambelor parti cand eu am cerut sa fie din vina fostului sot pt ca el a plecat si ma lasat cu copilul am avut si martor.Adeverinta de salar avind el de 550 de lei pensia fiind de 120 de lei e corect?iar de programul de vizita al tatalui nu e scris nimic asta insemnind ca ce ?ca nu are dreptul sa al viziteze?.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 20:04, 21 Septembrie 2011
Asteptati sa primiti la domiciliu sentinta judecatoreasca.Dupa aceea va veti lamuri cu privire la aceste aspecte.
Asteptati sa primiti sentinta acasa, pe portal nu scrie tot ci doar o mica parte. Ar fi trebuie ca pensia sa fie de 137,5 lei

Sotul a facut cerere reconventionala sau a solicitat program de vizite?
Pronunţarea divorţului din vina ambilor soţi se face numai daca culpa concurenta a sotului reclamant este grava şi bine stabilita şi ar fi putut duce ea singura la desfacerea casatoriei.
Potrivit art. 94 C. fam , pensia de intretinere la care este obligat pariintele caruia nu i s-a incredintat copilul se stabileste pana la o patrime din castigul sau din munca pentru un copil.
Daca sunteti nemultumita de hotararea instantei o puteti ataca in termen de 30 zile de la comunicarea ei.
nu a cerut nimic nu a fost gasit acasa nici la ancheta sociala.deci nu i sa facut.nu sa prezentat.Deci are dreptul sa il viziteze ?
Asteptati sa vedeti sentinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta de divort ankablede ankablede buna ziua , Cumnata mea a divortat de sotul ei , si acum e ingrijorata ca a ameninta-o ca vine si - i ia copii . Am incercat sa pun si copia dupa actul de ... (vezi toată discuția)
Sentinta de divort ankablede ankablede buna ziua , Cumnata mea a divortat de sotul ei , si acum e ingrijorata ca a ameninta-o ca vine si - i ia copii . Am sa pun si sentita de divort ca sa se vada ... (vezi toată discuția)
Divort prin intelegere nomoreno nomoreno In cazul divortului prin intelegere, asa zisa forma eleganta de divort cand exista copii minori, ce se intapla daca imediat dupa pronuntarea sentintei , una ... (vezi toată discuția)