Doresc sa imi deschid o mica afacere ce va avea ca domeniu de activitate comercializarea de spatiu publicitar pe internet.Publicul tinta sunt alte companii ,in special cele din exteriorul tarii, insa nu numai.
As vrea sa stiu daca pot realiza aceasta activitate prin intermediul unui PFA, si daca da, de ce coduri CAEN am nevoie mai exact?Nu doresc sa achizitionez mai multe coduri decat am nevoie.Informatiile de pe alte siteuri sunt cel putin incomplete si unele chiar contradictorii.
Tin sa mentionez ca platile se vor face exclusiv electronic prin card, cel mai probabil in valuta, si ca nu planuiesc sa am angajati.
Doresc sa realizez aceasta activitate prin intermediul unui PFA doarece contabilitatea e mai usor de tinut si deoarece investitia initiala e mai mica(nu imi permit sa creez o firma momentan, sunt student).De asemenea mi-ar place sa stiu un pret aproximativ al asa zisei "investitii"( atat in cazul in care ea reprezinta un PFA, cat si in cazul in care reprezinta o firma).
Magazin online
alexg2014
Buna seara,
Am cateva intrebari daca se poate sa ma lamuriti.
Doresc sa deschid un PFA sau individuala (nu stiu care ar fi mai indicata) pentru deschiderea ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma
rhynaste
Salut,
Doresc sa-mi infiintez propria firma pentru a putea comercializa online diverse produse (exemplu EMAG). Imi puteti va rog spune ce fel de firma am ... (vezi toată discuția)
Coduri caen
Andrei Munteanu
Buna ziua, sunt PFA de cativa ani avand ca obiect de activitate creatie artistica si literara. Doresc sa ma extind si sa realizez carti personalizate pentru ... (vezi toată discuția)