avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Cum obtin stampila? Sunt consilier juridic stagiar.
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Cum obtin stampila? Sunt consilier juridic stagiar.

tocmai m-am inscris in colegiul consilierilor juridici, sunt stagiar si as dori sa stiu care este procedura de a obtine stampila . cand m-am inscris nimeni nu a pomenit nimic de asta . dar azi angajatorul m-a intrebat daca am acesta stampila. spunandu-i ca nu am nu a fost prea incantat
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi angajat ca jurist daca nu sunt inscris in colegiul juristilor? ContSters43587 ContSters43587 Oare pot fi angajat pe un post de jurist fara a fi inscris in Colegiul Consilierilor Juridici?...fara examen de primire in profesie? (vezi toată discuția)
Consilier juridic stagiar grumette40 grumette40 Urmează să termin facultatea în luna iulie şi aş dori să devin consilier juridic . Îmi poate cineva explica paşii pe care trebuie să ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic la un birou notarial, trebuie sa ma inscriu in ccj? jramona jramona sunt incadrata ca si consilier juridic la un birou notarial, din februarie 2004, ce se intampla daca nu sunt inscrisa in colegiu?In acel birou nu exista un ... (vezi toată discuția)