avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Noua rovinieta - amenda si consecinte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Noua rovinieta - amenda si consecinte

Buna seara!numele meu este Dan asi avea si eu o intrebare pt noua rovinieta .Eu lucrez la o firma pe o masina ca sofer astazi mi.am luat amenda pt rovineta ia a fost data pe firma mi.au luat si certificatul de inmatriculare pt ca nu avem actele la mine permis si buletin mi.au spun sa ma prezint la sectie cu ele sa imi recuperez certificatul si cu mici inerventi lam recuperat dar de aici incep nelemuririle mele cel care mia dat amenda pt rovinieta mia explicat ca daca seful meu va plati amenda prin contul bancar care milaudat ei mi se va redobandi certificatul de inmatriculare si dupa aia va mai plati inca 96euro cu dovada care mi.au dato ei dar mie certificatul mi la dat cu micile inerveti acu daca certificatul il am si daca nu mai plateste amenda ce se va intampla??
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:35, 21 Septembrie 2011
Cine v-a ajutat in "micile interventii" trebuia sa va spuna. Daca a rupt PV si l-a aruncat la gunoi, nu mai plateste seful nimic. Daca PV mai exista, trebuie platite amenda si despagubirea de 96 euro.
Nu sunteti prea explicit dar sa incercam sa o luam usurel. Faptul ca nu ati avut rovinieta la controlul politiei este taxata cu amenda de care nu este iertata firma dv. Dar pentru ca nu ati avut asupra dv actele este vina dv si veti suporta amenda pe care o veti plati din buzunarul dv. Ambele amenzi se interconditioneaza si firma s-ar putea sa suporte si alte consecinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda de la cnadr dorat dorat BUNA ZIUA! Acu 2 ani am vandut masina cu contract de vanzare cumparare. persoana care a cumparat masina a vanduto la alta persoana .masina a ramas tot pe ... (vezi toată discuția)
Contestatie somatie executare silita a.n.a.f pentru contraventie rovineta agu13 agu13 Buna seara as dori unele sfaturi la urmatoarea problema,in 24.11.09 am fost oprit de un echipaj de politie insotiti de agenti compania de drumuri si autostrazi ... (vezi toată discuția)
Pot sa-mi schimb declaratia data la politie? mihalyandras mihalyandras am avut un mic incident pe un drum inlaturat , am mers cu masina si am trecut pe langa un cal care mia lovit masina cu copita , calul era liber stapanul fiind ... (vezi toată discuția)