avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot sa-mi schimb declaratia data la politie?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot sa-mi schimb declaratia data la politie?

am avut un mic incident pe un drum inlaturat , am mers cu masina si am trecut pe langa un cal care mia lovit masina cu copita , calul era liber stapanul fiind la vro 5-6 metri de el , neam dus la politie si am declarat ca sa intamplat in curtea noatra fiindumi mila de el sa nu fie amendat, cand sa imi plateasca pagubele a dato la intoarsa , pot sa imi schimb declaratia de la politie daca mai am 4-5 martori ? ce as putea patii ??? mulstumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:24, 9 Ianuarie 2012
Mergeti si declarati adevarul , nu veti pati nimic .
"Facerea de bine, violare e di mama" vorba lui Arsinel intr-un cuplet. Ati iertat din mila si acum suportati consecintele. Eu va sfatuiesc sa va angajati un avocat care sa va apere interesele. Opoate face mult mai bine decat o puteti face dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovit/desfigurat de un cal ... poate proprietarul pati ceva? satir satir Ok, inainte sa va grabiti cu raspunsuri va rog sa cititi atenti pana la capat. In speta, este vorba despre un vecin de-al meu. El are un cal, tine foarte ... (vezi toată discuția)
Accident mortal din culpa ds_aim ds_aim Buna... In luna anului 2013 martie , ma deplasam dintr-o localitate in alta. La un momendat am obsevat un grup de persoane pe banda mea de mers(aveam ... (vezi toată discuția)
Accident in parcare giovanni2032 giovanni2032 Buna ziua. A m si eu o problema, acum o luna am acrosat un autoturism in parcare producandui daune minore : spoiler, sghiriat, aripa un colt mic vreo 2 ... (vezi toată discuția)