Buna...
In luna anului 2013 martie , ma deplasam dintr-o localitate in alta. La un momendat am obsevat un grup de persoane pe
banda mea de mers(aveam viteza aproximativ 70-80km/h, era un grup de persoane care discuta( mentionez ca eram in localitate)...
am semnalizat intenia de a depasi , am efectuat manevra de schimbare a benzii, mai avea circa 5 metri pana in acel grup de persoane,
atunci o persoana care era cu spatele fata de banda mera de mers si co o gluga de la haina in cap( banda pe care trecusem sa efectuez depasirea) a fugi cu
spatele inspre masina mea, deci practic mia sarit in fata. Lovit lateral in genunchi dupa care ricosat in parbriz,
decesul s-a constatat la 40 minute dupa producere. am sunat la salvare, am anuntat politia imediat, am
fost langa acea persoana sa vad starea . Nu am consumat bauturi alcoolice.A traversat prin un loc nepermis. Nu s-a asigurat.
Acum am 5 martori care , 3 pe carosabil iar 2 pasageri . toate partile a declarat c mia sarit in fata.
A cum eu am urmaoarele circumstante care miar agrava procesul ca urmare a exectuarii cu inchisoarea:
- starea tehnica a masinii la prima verificare defectini grave sistem directis si franare(cica nu mia franat toate rotile)
-viteza 70-80 hm asa tin eu mine ca aveam
-distanta de franare a fost de 25-30km cunoscanduse urmele cauciucurilor.( cauciucurile uzate)
Intrebarea sunt sanse sa scap cu suspendare , sunt foarte speriat . avand in vedere ca sunt o fire mai sensibila.
va rog frumos sa imi raspundeti sa stiu la ce sa ma astept.
in data de 2014 februarie martorii au fost rechemati pentru re-redactarea declaratiilor. pe mine nu ma chemat nimeni nicaieri
Deci nu stiu la ce sa ma astept. sunt sanse sa scap cu suspendare si daaca da cat la suta?
familia nu are pretentii , as azicea acum un an.
Aveti sanse la suspendare insa trebuie sa va apere bine avocatul.
Ar fi bine sa mearga avocatul sa se mai intereseze de dosar.
Asa ar putea sa va informeze in concret.