Buna ziua .Pe data de 16 08 2918 in bucuresti ma lovit un motociclist in spatele masini si sa accidentat ,acordându ajutor medical de o ambulanță aflată întâmplător la locul accidentului.Deci eu eram in miscare mergeam pe banda din stanga aveam limita de 40 km am depășit ambulanță după care m-am trezit cu motociclistul in masina lovinduma pe dreapta spate .Politia mia oprit permisul si mia facut dosar penal .Pe dovada mia scris accident rutier cu vatamare unei persoane aflate în miscare ,art 145 /ft 111/4 ,ce inseamna asta nu inteleg .La cercetări la fața locului a avut urma frânare de 14 si ceva ,nu se ia in calcul viteză lui faptul că nu mergea cu viteza regulamentar ,păstrarea distanței de siguranta între vehicule .Pe cât timp îmi va suspenda dreptul de a conduce si de ce sunt eu vinovat ,nu am consumat alcool la volan .Ce pot face sami recuperez permisul mai repede patronul no sa ma mai tina angajat fiind sofer pe comunitate.Un ajutor va rog ce ma sfătuiți .Nu stiu ce zile de spitalizare are victimă ,la momentul impactului il durea un picior si mana dreapta ,am inteles de la politie ca nu este grav .Multumesc anticipat
Permis retinut
Ionut groza
Buna seara.In urma cu 2 luni am avut un accident în bucurești ,un motociclist a intrat în mașină cu care eram lovinduma in spatele masini in partea ... (vezi toată discuția)
Permis retinut
Ionut groza
Buna ziua,pe data de 16.08.2018.am avut un nefericit accident in bucuresti .Aflanduma stationat pe dreapta undeva aproape de centru vechi la intrarea in pasaj ... (vezi toată discuția)