avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut

Buna seara.In urma cu 2 luni am avut un accident în bucurești ,un motociclist a intrat în mașină cu care eram lovinduma in spatele masini in partea dreapta. Eu am fost oprit pe dreapta am plecat regulamentar cu semnal stanga.Dupa aproximativ 25 30 de metri după ce m-am pus in miscare si eram încadrat pe banda di dreapta m-am trezit cu motociclistul in spatele masini.Ma observat tarziu sau a vrut să mă depășească pe dreapta nu inteleg ce a vrut să facă de sa lovit de mine,dar cert este că a avut viteză asta după urma de frânare care a avuto de 15 sau 16 metri nu mai rețin corect .Politia mia retinut permisul iar problema este următoarea. 1 De ce miau retinut permisul .2 Am itrebat de dosar si mi_au spus ca dosarul il cercetează ei si nu trebui dus la parchet .Politia mi-au făcut dosar penal dar de ce nu il cercetează judecătorul si il cercetează ei ,asta înseamnă că nu e dosar penal nu inteleg .Ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat ,sau cu fac sami recuperez permisul mai repede,specific ca este pâinea mea si cred ca o sa raman si fara servici ,depind de permis fiind sofer pe comunitate .Va rog frumos ajutatima cu ce trebui să fac .
MULTUMESC ANTICIPAT SI RESPECT

Alte discuții în legătură

Permis retinut Ionut groza Ionut groza Buna ziua,pe data de 16.08.2018.am avut un nefericit accident in bucuresti .Aflanduma stationat pe dreapta undeva aproape de centru vechi la intrarea in pasaj ... (vezi toată discuția)
Permis retinut Ionut groza Ionut groza Buna seara.Am avut un accident rutiere în bucurești și mi sa facut dosar penal ,victimă a intrat în mine cu o motocicleta si a avut 1sau 2 zile îngrijiri ... (vezi toată discuția)
Lovire din spate Ionut groza Ionut groza Buna ziua .Pe data de 16 08 2918 in bucuresti ma lovit un motociclist in spatele masini si sa accidentat ,acordându ajutor medical de o ambulanță aflată ... (vezi toată discuția)