avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut

Buna seara.Am avut un accident rutiere în bucurești și mi sa facut dosar penal ,victimă a intrat în mine cu o motocicleta si a avut 1sau 2 zile îngrijiri ,a dat declarație si am inteles ca a depus si o cerere sai repar motorul. Unde pot sa fac o plângere sau unde ma pot adresa pentru ca sunt nedreptățit si simpt ca poliția vrea sa ma scoată vinovat de accident .Adică după ce am plecat după loc regulamentar după aproximativ 30 35 metri motociclistul a intrat în mine lovinduma in spatele ma si .Urma lui de frânare a fost de 16 metri .Deci nu avea viteză regulamentar la urma de frânare .Miau luat permisul ,vor sa plătesc motocicleta si motociclistului nu isa aplicat nici o pedeapsă .Asta e poliția din bucuresti cand gasesc o persoana din alt judet.Multumesc cu respect si tare as vrea sa stiu unde trebui să mă adresez .

Alte discuții în legătură

Accident rutier Ionut groza Ionut groza Buna ziua ,o intrebare am si eu .Am avut un accident rutier în bucurești cu vatamare corporala.Permisul l-au reținut și am dovada de circulație dar nu am ... (vezi toată discuția)
Permis retinut Ionut groza Ionut groza Buna seara am o nelămurire .Aflanduma in bucuresti am avut un accident rutier cu un motociclist astfel .Am fost staționat pe dreapta apoi m-am pus in miscare ... (vezi toată discuția)
Permis retinut Ionut groza Ionut groza Buna seara.In urma cu 2 luni am avut un accident în bucurești ,un motociclist a intrat în mașină cu care eram lovinduma in spatele masini in partea ... (vezi toată discuția)