avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier

Buna ziua ,o intrebare am si eu .Am avut un accident rutier în bucurești cu vatamare corporala.Permisul l-au reținut și am dovada de circulație dar nu am fost la prelungire.Victima a dat declarație si vrea sai repar motorul ,nu stiu daca a depus plângere urmeaza sa ma interesez.Acum un an am mai avut permisul retinut pe 90 zile ,as vrea sa stiu la ce sa ma astept .Care ar fi pedeapsa mea .Accidentul sa produs astfel .Am plecat de pe partea dreapta unde am fost oprit cu semnal stanga si nu venea nimic din spate .punanduma in miscare drumul era cu 2 benzi pe sens după circa 30 35 metri m-am trezit cu o bubuitura in spate dreapta si am vazut motociclistul căzând jos .Politia mia spus că sunt vinovat ca nu i-am dat prioritate de stanga la plecarea de pe loc .Ok asa sa fie sunt vinovat .Dar la măsurători el a avut urma de frânare de 15 metri .Cu ce viteza circula el ?.La 15 metri de frânare nu cred ca mergea cu 50 kilometri la oră nu ? Eu eram in zona de limita de viteză de 40 la ora .1.Cred ca motociclistul ma vazut tarziu.2Nu circula cu viteză legală pe sectorul de drum.3Distanta regulamentar intre vehicule nu a respectato4 El a intrat în mine ,nu eu in el .Dacă eu sunt vinovat in totalitate ce pedeapsa as primi .El nu trebui sancționat de loc el nu a gresit cu nimic .Multumesc anticipat va rog un raspuns mai pe inteles si ce asa putea sa fac sa ma apar si bine inteles sami recapătă permisul mai repede .
Stiti cate zile de ingrijiri medicale are victima?
Undeva la 2 sau3 zile
In aceasta situatie se dispune clasarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut Ionut groza Ionut groza Buna seara am o nelămurire .Aflanduma in bucuresti am avut un accident rutier cu un motociclist astfel .Am fost staționat pe dreapta apoi m-am pus in miscare ... (vezi toată discuția)
Șofer profesionist, permis reținut în urma unui accident. pot cere în scris procurorului să urgenteze cu soluționarea dosarului? fără permis nu pot pot munci și nu-mi pot întreține familia Ionut groza Ionut groza Buna ziua .În data de 16 08 2018 am avut un accident în bucurești.Aflanduma parcat pe dreapta si punanduma in miscare cu semnal stanga si asiguranduma in ... (vezi toată discuția)
Permis retinut Ionut groza Ionut groza Buna seara Aseară aflanduma in bucuresti am avut un accident rutier.Aflanduma staționat si plecând regulamentar de pe loc cu semnal dreapta si uitanduma in ... (vezi toată discuția)