avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut

Buna seara Aseară aflanduma in bucuresti am avut un accident rutier.Aflanduma staționat si plecând regulamentar de pe loc cu semnal dreapta si uitanduma in aglinda si vazand ca nu venea nimic din spate mam pus in miscare dupa circa 15 20 de metri mam trezit cu o bubuitura in spatele masini si observand un motociclist care sa lovit de mine . In zona era camere de vederi .Politia mia retinut permisul si actele masini ,la masuratori urma de franare a motociclete a fost de 13 metri și 46 cm ,în zona limita de viteză era de 40 la ora cu care circula si eu .Doresc sa stiu daca am dreptul sa le cer la politie sa fuzioneze si eu filmarea .Am cooperare cu poliția la fata locului la măsurători si la declarați .Eu sunt sofer pe comunitate iar permisul este venitul meu .Cum pot recupera permisul fiindumi necesar la începutul luni septembrie cand trebui să plec afara .Eu sunt nevinovat din punctul meu de vedere adica , mama sigurata la plecarea de pe loc ,nu veneau alte vehicule din spate.La plecarea de pe loc am depășit un taxi si o ambulanță care era staționarea ,iar după ce am depășit taxi si ambulanță m-am trezit cu motociclistul in spate dreapta .Am inteles de la politist ca este rănit ușor și nu e grav si ma bucur .Multumesc anticipat cu respect
Cel mai recent răspuns: Ionut groza , utilizator 16:54, 19 August 2018
De ce ati semnalizar dreapra la plecarea de pe loc? Erati pe parrea stanga a drumului? Politia nu v-a spus motivul retinerii permisului? Ati primit dovada cu drept de circulatie?
Dovada mi_a dat pe 15 zile .Pot cere filmarea sa o vad
scuze smnal stanga nu dreapt

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șofer profesionist, permis reținut în urma unui accident. pot cere în scris procurorului să urgenteze cu soluționarea dosarului? fără permis nu pot pot munci și nu-mi pot întreține familia Ionut groza Ionut groza Buna ziua .În data de 16 08 2018 am avut un accident în bucurești.Aflanduma parcat pe dreapta si punanduma in miscare cu semnal stanga si asiguranduma in ... (vezi toată discuția)
Permis retinut Ionut groza Ionut groza Buna ziua,pe data de 16.08.2018.am avut un nefericit accident in bucuresti .Aflanduma stationat pe dreapta undeva aproape de centru vechi la intrarea in pasaj ... (vezi toată discuția)
Permis retinut Ionut groza Ionut groza Buna seara am o nelămurire .Aflanduma in bucuresti am avut un accident rutier cu un motociclist astfel .Am fost staționat pe dreapta apoi m-am pus in miscare ... (vezi toată discuția)