avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut

Buna ziua,pe data de 16.08.2018.am avut un nefericit accident in bucuresti .Aflanduma stationat pe dreapta undeva aproape de centru vechi la intrarea in pasaj .Plecand dupa loc regulamentar cu semnal si asiguranduma in oglinda mam pus in miscare,depășind un taxi staționat si mai in fata si o ambulanță care staționat .În dreptul ambulanțe m-am trezit cu un motociclist in dreapta spate lovind masina si căzând jos.De unde m-am pus in miscare si pana la impact am parcurs 25_30 de metri.ÎN zona era limita de viteză de 40km cu care circulam si eu .La măsurători motociclistul a avut urma de frânare de 14 metri .În zona este camera video,Poliția mia oprit actele masini si permisul .Pot cere poliției sami arate filmarea am dreptul sa o vad,iar ei au voie sami arate filmarea.Eu sunt nevinovat din punctul meu de vedere si am condus regulamentar .M-au chemat luni la brigada dar nu au specificat de ce .Pot face contestație la felul cum sau purtat cu mine ca miau oprit actele masini .Deci eu plecasem de pe loc am intrat in depășire ,depășind taxi si aproape trecusem si de ambulanță deci parcursesem circa 25 metri sunt vinovat pentru neacordarea de prioritate .Va rog ajutatima Cu respect

Alte discuții în legătură

Permis retinut Ionut groza Ionut groza Buna seara am o nelămurire .Aflanduma in bucuresti am avut un accident rutier cu un motociclist astfel .Am fost staționat pe dreapta apoi m-am pus in miscare ... (vezi toată discuția)
Șofer profesionist, permis reținut în urma unui accident. pot cere în scris procurorului să urgenteze cu soluționarea dosarului? fără permis nu pot pot munci și nu-mi pot întreține familia Ionut groza Ionut groza Buna ziua .În data de 16 08 2018 am avut un accident în bucurești.Aflanduma parcat pe dreapta si punanduma in miscare cu semnal stanga si asiguranduma in ... (vezi toată discuția)
Permis retinut Ionut groza Ionut groza Buna seara Aseară aflanduma in bucuresti am avut un accident rutier.Aflanduma staționat si plecând regulamentar de pe loc cu semnal dreapta si uitanduma in ... (vezi toată discuția)