avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... intrare in germania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

intrare in germania

Buna seara,am si eu o intrebare,am stat in germania din 8mai pina 26aug,sint acasa de citeva saptamini iar in octombrie intentionez sa ma intorc din nou.Am dreptul sa intru in germania? mentionez ca nu am lucrat in acele trei luni am fost in vizita la sora mea .multumesc ptr raspuns
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 21:59, 21 Septembrie 2011
Da, puteti sta cat doriti pe teritoriul UE. Daca doriti sa locuiti o perioada mai lunga de timp trebuie sa va inregistrati la evidenta populatiei.
deci pot sa ma intorc linistita nu voi avea probleme la vama?multumesc ptr raspuns
Nu veti avea nici o problema. Ati vazut undeva pe CI sau pasaport vreo stampila de intrare sau iesire?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repatriere si buletin de identitate ContSters355359 ContSters355359 Buna ziua , In cazul repatrierii ce acte trebuie , ce demersuri , pentru reprimirea buletinului de identitate ??? Mentionez ca ma reintorc in tara dupa o ... (vezi toată discuția)
Motive interdictie frontiera pikola_pikola pikola_pikola buna ziua,sunt din republica moldova,doi ani in urma merghin acasa in tara am trecut prin vama bors,am fost retinut 20ore pentru ca in 2004 am intrat in ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate Ortesia2020 Ortesia2020 Buna ziua, Intrebarea mea este si sper din tot sufletul sa primesc un raspuns Sunt plecata din Romania din anul 2008 pe teritoriul Germaniei in anul 2011 am ... (vezi toată discuția)