avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executat de fisc
Discuție deschisă în Executare silită

executat de fisc

am o datorie la FISC.mentionez ca mi sa facut proprire(oprire) pe un cont deschis la banca [editat] unde mi se vireaza alocatia copiilor. mi se poate oprii alocatia de stat a copiilor ptr datoria care o am de dat?mentionez ca momentan nu am servici si este singurul venit. va multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 21 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 06:15, 22 Septembrie 2011
Alocatia pentru copii nu se poate popri in intelesul art.409 din Codul de procedura civila .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dator la stat lucianDINAMO lucianDINAMO mi sa facut proprie --oprire- de catre ANF pe locatia de stat a copiilor care mi se vireaza pe card la [editat] --acesta este singurul venit .este legal si ce ... (vezi toată discuția)
Poprire banca dan197 dan197 Buna ziua. Am poprire in banca data de serviciul de impozite si taxe . Este posibil sa mi se opreasca suma din banca ? (vezi toată discuția)
Poprire pe contul in care sunt virati banii pentru crestere si ingrijire copil allyna allyna Sunt in concediu de crestere si ingrijire copil din iulie 2009.In crsul anului 2008 am avut, pentru 3 luni, un contract de mandat.Am depus in mai 2009 ... (vezi toată discuția)