avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune sau nu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune sau nu?

Buna,
I-am dat in urma cu 2 saptamani suma de 1200 de euro unei persoane sa-mi cumpere o masina pt ca mi-a spus ca atat costa si ulterior am aflat ca el a platit de fapt doar 700 de euro pe respectiva masina restul i-a insusit pt el.intrebarea mea ar fi daca mai pot recupera cumva diferenta asta de bani deorece am vorbit cu vanzatorul si ulterior am aflat ca defapt a platit doat 700 iar eu am platit 1200.nu este inselaciune?multumesc
Ultima modificare: Joi, 22 Septembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:12, 5 Octombrie 2011
Incercati sa dati mai multe detalii cu privire la intelegerea dintre dvs si cel pe care l-ati desemnat sa achizitioneze autoturismul
am rugat o persoana sa-mi caute un audi pana in suma de 1500 de euro si el mi-a gasit masina si a spus ca costa 1200.i-am dat suma de 1200 de euro sa o cumpere si ulterior am aflat ca a costat 700(atat a platit el vanzatorului)
Nu exista probabil niciun fel de dovada a intelegerii dintre dvs si acea persoana , deci nu prea sunt dovezi.
Dvs. trebuie sa dovediti existenta unei intelegeri si suma care facea obiectul acesteia.
Din ce relatati , ati fost de acord cu solicitarea acelei persoane in ceea ce priveste suma.
am fost de acord dar el mi-a spus ca o cumpara cu 1200 nu cu 700 cat a platit el vanzatorului
este normal sa bage in buzunar 500 de euro?el mi-a spus ca a gasit pe net masina si este 1200 de euro dar defapt a costat mai putin

Alte discuții în legătură

Am fost inselat cocmarin cocmarin Buna,am vazut pe forum o poveste similara ca si a mea si v-as ruga daca se poate sa-mi dati ceva sfaturi: In urma cu o luna am solicitat unei persoane sa-mi ... (vezi toată discuția)
Pf intermediere vanzare imobil: contract de curtaj sau prestari servicii? corbul60 corbul60 Buna ziua, Am o nelamurire: cum poate o persoana fizica, in mod legal, sa intermedieze vanzarea unui imobil? Situatie concreta: vanzatorul detine un ... (vezi toată discuția)
Mi se poate anula contractul de vanzare cumparare? buzel buzel am cumparat un teren in 2007 undeva la tara cu 10.000 de euro iar in contract a fost trecuta suma de 20.000 de euro din neatentia tuturor crezand ca asa ... (vezi toată discuția)