Buna,
I-am dat in urma cu 2 saptamani suma de 1200 de euro unei persoane sa-mi cumpere o masina pt ca mi-a spus ca atat costa si ulterior am aflat ca el a platit de fapt doar 700 de euro pe respectiva masina restul i-a insusit pt el.intrebarea mea ar fi daca mai pot recupera cumva diferenta asta de bani deorece am vorbit cu vanzatorul si ulterior am aflat ca defapt a platit doat 700 iar eu am platit 1200.nu este inselaciune?multumesc
am rugat o persoana sa-mi caute un audi pana in suma de 1500 de euro si el mi-a gasit masina si a spus ca costa 1200.i-am dat suma de 1200 de euro sa o cumpere si ulterior am aflat ca a costat 700(atat a platit el vanzatorului)
Nu exista probabil niciun fel de dovada a intelegerii dintre dvs si acea persoana , deci nu prea sunt dovezi.
Dvs. trebuie sa dovediti existenta unei intelegeri si suma care facea obiectul acesteia.
Din ce relatati , ati fost de acord cu solicitarea acelei persoane in ceea ce priveste suma.
Am fost inselat
cocmarin
Buna,am vazut pe forum o poveste similara ca si a mea si v-as ruga daca se poate sa-mi dati ceva sfaturi:
In urma cu o luna am solicitat unei persoane sa-mi ... (vezi toată discuția)