avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... problema de famile!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

problema de famile!

Locuiesc in centrul orasului Constanta intr-o casa mare cumparata in anul 2000.In urma cu 2 ani socrii mei care sunt in varsta si detin 2/3 din aceasta proprietate si-au dorit sa locuiasca impreuna cu noi.Si de aici problema care consta desigur in neintelegeri usor de inteles.Intrebarea mea consta daca si in ce conditii acestia pot vinde aceasta casa si ce as putea sa fac daca doresc sa impiedic acest lucru.O eventuala actiune de divort a sotiei nu este exclusa din aceasta ecuatie.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: sorinlazar02 , utilizator 17:10, 6 Septembrie 2008
Buna ziua !
Cum ati devenit coproprietari ? ati cumparat impreuna in cotele acelea ?
da ,am cumparat in cotele astea...
cereti partajul de socrii dvs cu atribuire in natura catre dvs si despagubirea lor (sulta)
intrebarea mea clara este CUM POT SA IMPIEDIC PE ACESTIA SA VANDA SAU SA INTARZII CAT MAI MULT VANZAREA ,TINAND CONT CA ACESTIA SUNT IN VARSTA DE 80 DE ANI SI NU AS VREA SA DIVORTEZ DE SOTIA MEA DIN CAUZA LOR?
nu se cada, dar bag de seama ca la varsta lor nu mai au discernamant/capacitate

Alte discuții în legătură

Problema tata fiica spirala spirala Buna ziua.Problema mea consta in felul urmator.Parintii au achizitionat un apartament cu 2 camere in 1993.Pe actul de vanzare cumparare ambii sunt trecuti.Erau ... (vezi toată discuția)
Vanzare 1/2 casa dupa divort. Andreilp Andreilp Eu si sotul meu suntem divortati definitiv si irevocabil de aproximativ 2 ani, prin divort amiabil cu partaj. Suntem coproprietari (in egala masura) ai unei ... (vezi toată discuția)
Partaj cu socrii !? sorinlazar02 sorinlazar02 Suntem casatoriti de 25 de ani si am dobandit o casa pe care la achizitionare ca proprietari figureaza cu 2/3 socrii mei iar noi cu doar 1/3.In cazul ca ... (vezi toată discuția)