avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... unde arunc gunoiul!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

unde arunc gunoiul!

Am o casa in provincie iar intre mine si vecinul exista un gard caruia ai putem spune comun.Pe acest gard vecinul meu asi pune la uscat tot felul de covoare ,paturi mai mult sau mai putin clatite care se scurg in curtea mea.Faptul in sine ca in acele lucruri exista inca detergent ma doare mai ales ca efectul este vizibil ,adica sa-u uscat pomii iar pe linia de scurgere care sa format din cauza acestui abuz sa uscat pina si plantele daunatoare! De cite ori ia-m spus mi-a raspuns:' ca asa e la tara'
Ce este de facut? Mentionez ca si gainile lui si-au schimbat domiciliul la mine .Oare asa e la tara?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: foaie verde , utilizator 20:11, 22 Septembrie 2011
Acest mod de uscare a rufelor l-am vazut mai ales la minoritari.
Discutati cu vecinul explicatii ce s-a intamplat ca nu este estetic ca rufele lui in sine se distrug
(gardul lasa urme )Oferitii sau chiar instalati o franghie paralela cu gardul.
Ca locuiti la tara nu este o scuza.
Succes!
Puteti intinde niste sarma ghimpata pe fata dvs. de gard a.i. atunci cand acel vecin ia rufele de la uscat sa le faca franjuri.:(
nu a-ti inteles ca orice ia-s spune ami raspunde ca asa e la tara,si cum eu trec foarte rar pe acolo face ce vrea!Oricum multumesc pt. raspuns!
la asta nu ma-m gindit, in schimb vreau sa fac un gard de 2,5 m prin care sa nu treaca nici gainile si nici lumina sa poate vedea la mine in curte am voie ?Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de folosinta la ... sarma de rufe darius2008 darius2008 Buna ziua, Locuiesc intr-un imobil (casa) situat intr-o curte comuna. In curte avem locatari proprietari si locatari chiriasi la stat (primarie). Curtea ... (vezi toată discuția)
Cine verifica asociatiile de proprietari? andreeaene andreeaene buna ziua, am o problema cu asociatia de proprietari si am sesizat primaria. dar am primit raspuns ca cei de la primarie nu mediaza in cazurile ... (vezi toată discuția)
Nesimtirea continua sorin cosma sorin cosma Buna ziua Aam cumparat in urma cu 5 ani o casuta la tara pe care a trebuit sa o demolez caci altfel se demola singura ...Pe mine ma interesat terenul pe care ... (vezi toată discuția)