avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... copii,parinti,bunuri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

copii,parinti,bunuri

Parintii se despart,asi impart legal lucrurile,mama ramine cu copii si cu apartament 3 camere,in acte se precizeaza "cu respectarea spatiului locativ al copiilor",copii erau minori acum sant mari ,unul din ei a ramas impreuna cu mama si cu familia lui in casa mamei iar mama il ameninta ca il da afara daca si-a pus gogonele pe balcon sau cine stie ce alta aberatie.
Ce poate face mama impotriva lui si ce drepturi are copilul care de fapt sta intr-o singura camera din cele 3 una fiind pustie?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Divort cu 2 minori si un eventual partaj ContSters293525 ContSters293525 Buna ziua,se implinesc 90 zile de cand sotia a parasit domiciliul conjugal,a depus actele de divort actualmente traind in concubinaj cu alta persoana. Eu ... (vezi toată discuția)
Casa bunicilor-taxa de succesiune Andrei E. Andrei E. Buna ziua! Am cateva nelamuriri referitor la casa parinteasca ramasa in urma decedarii bunicilor parentali. Situatia sta astfel: bunicii au doi fii -unul ... (vezi toată discuția)
Divort , pastrare nume custodie minori iuliana maria iuliana maria Buna ziua! As vrea va rog daca ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns sigur pentru ca ma aflu intro situatie foarte grea.Mam despartit de sotul meu in ... (vezi toată discuția)