avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... urgent!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

urgent!

buna ziua!
am o problema as putea sa zic una mare..
am cumparat un apartament intr-un bloc nou ... numai ca dupa cumpararea am sesizat ca nu avem contuar separt la lumina.. ci unul comun pentru toate apartamentele 5 la numar plus 2 spatii comerciale.. as dori sa stiu daca este o lege prin care vanzatorul (domnul care a facut blocul ) poate fi obligat sa puna contuare separate la lumina fiecarui locatar exact cum au toti romanii in caselor lor.cum se poate proceda in cazul asta.
Multumesc mult..
Cel mai recent răspuns: ContSters118550 , utilizator 14:10, 22 Septembrie 2011
Vanzatorul nu are cum sa mai fie obligat sa faca acest lucru, pentru ca el nu mai este proprietar. Dvs, in calitate de proprietar trebuie sa faceti o cerere catre societatea de electricitate si sa solicitati montarea unui contor separat de curent. Luati legatura cu societatea de electricitate ca sa vedeti ce acte sunt necesare si care este procedura de urmat.
cand ari cumparat apartamentul ,ati verificat cele sesizate ca lipsa ? !,daca D A ,ati intocmit o notificare de obligatii ?! ,daca NU , ..PA - SCUZATI -ADICA NU MAI AVETI CE PRETENTI SA solicitati la vanzator . Stapaniti sanatos ani multi si fericiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare uscatorie Laura111 Laura111 Buna ziua, Locuiesc cu chirie intr-o uscatorie a unui bloc din Bucuresti, sector 4, cu un contract de inchiriere incheiat cu Asociatia de Proprietari. ... (vezi toată discuția)
Contoar folosit montat de dezvoltator la un ap nou Oprea  Alexandru Oprea Alexandru [b]Bună seara am cumpărat un ap de la un dezvoltator in contract scrie că vom primi ap cu toate facilitățile adică gaz, lumina etc, Azi s- a montat un ... (vezi toată discuția)
Asociatia & provider de cablu tv, internet, telefonie ContSters140065 ContSters140065 Buna ziua! Am o intrebare. 1. La cine pot sa ma adresez pentru a intra in posesia contractului incheiat dintre asociatie si RDS/RCS, deoarece acestia ... (vezi toată discuția)