buna ziua!
am o problema as putea sa zic una mare..
am cumparat un apartament intr-un bloc nou ... numai ca dupa cumpararea am sesizat ca nu avem contuar separt la lumina.. ci unul comun pentru toate apartamentele 5 la numar plus 2 spatii comerciale.. as dori sa stiu daca este o lege prin care vanzatorul (domnul care a facut blocul ) poate fi obligat sa puna contuare separate la lumina fiecarui locatar exact cum au toti romanii in caselor lor.cum se poate proceda in cazul asta.
Multumesc mult..
Vanzatorul nu are cum sa mai fie obligat sa faca acest lucru, pentru ca el nu mai este proprietar. Dvs, in calitate de proprietar trebuie sa faceti o cerere catre societatea de electricitate si sa solicitati montarea unui contor separat de curent. Luati legatura cu societatea de electricitate ca sa vedeti ce acte sunt necesare si care este procedura de urmat.
cand ari cumparat apartamentul ,ati verificat cele sesizate ca lipsa ? !,daca D A ,ati intocmit o notificare de obligatii ?! ,daca NU , ..PA - SCUZATI -ADICA NU MAI AVETI CE PRETENTI SA solicitati la vanzator . Stapaniti sanatos ani multi si fericiti.