avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara de intretinere a minorului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara de intretinere a minorului

Buna ziua,daca am platit in fiecare luna dublu ,pensia alimentara copilului o perioada de 3 ani si apoi 6 luni nu am platit deloc pot avea probleme?Stiu ca neplatind 2 luni consecutiv este abandon,dar nu pot lua acele plati ca plati anticipate?Va rog sa-mi dati un raspuns.!
Ultima modificare: Joi, 22 Septembrie 2011
ursuletul75, utilizator
Cel mai recent răspuns: ursuletul75 , utilizator 11:24, 23 Septembrie 2011
Aveti dovada platilor?
da am toate chitantele de la banca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Avcris Avcris Buna ziua, Am si eu intrebare , fratele meu a divortat in 2009 de sotie , sa stabilit plata pensiei alimentara pentru copil , el a platit pensia lunar dar nu ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara pt minor axenia81 axenia81 buna ziua va rog frumos daca puteti sa imi dati amanunte privind pensia alimentara pt minor , adica minorul este la fostul meu sot eu sunt casnica mai am un ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara platita sporadic ? ContSters46325 ContSters46325 Prietena mea este divortata. Copiii au ramas in grija ei. Fostul sot plateste pensie alimentara sarind cate o luna. Am intrebat un avocat care a raspuns ca ... (vezi toată discuția)