avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare in functie superioara
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare in functie superioara

in luna mai 2011 am sustinut examenul de licenta in specializarea administratie publica. in luna august am intrat in posesia adeverintei eliberata de universitate. la 20 august am depus cerere la conducatorul institutiei pentru promovare in functie superioara. de la biroul resurse umane mi s-a explicat ca este nevoie de organizarea unui concurs. dispozitia primarului pentru organizarea concursului numirea comisiei, organizarea concursului.toate aceste etape trebuiesc avizate de ANFP. din pacate, se taraganeaza lucrurile si nu a fost emisa nici dispozitia pentru organizarea concursului. primarul ma trimite la secretar, secretarul la resurse umane si viceversa. intr-o eventuala actiune impotriva celor care taraganeaza procedurile de avansare se poate invoca aprobarea tacita? va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:51, 22 Septembrie 2011
Ori sunt incompetenti ori nu vor sa va promoveze, ANFP-ul nu are treaba cu desfasurarea examenului de promovare in clasa, doar i se comunica rezultatul la finalul acestuia.
Inainte sa dam cu piatra, ce anume atributii aveti dvs in primarie? Pentru ca studiile superioare absolvite trebuie sa fie in specialitatea functiei publice exercitate (daca sunteti, de exemplu, agent agricol sau referent contabil ori la taxe si impozite, etc nu puteti promova in clasa cu facultatea de administratie publica).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in clasa mihailivan mihailivan sunt functionar public incadrat in 2007 pe studii medii referent (nu au fost scoase la concurs posturi ptr studii superioare la acel concurs). am absolvit ... (vezi toată discuția)
Organigrama si statul de functii - administratie publica mihaita10 mihaita10 Buna ziua, 1) Am fost functionar public, incadrat inspector la biroul resurse umane, mi- am dat demisia din functionar public, am dat concurs pe un post ... (vezi toată discuția)
Promovare ContSters96208 ContSters96208 Ca functionar public cu studii superioare pot promova in clasa folosindu-ma de H.G 611/2008 art. 144 si de Ordinul ANFP nr.10280/2008 privind Regulamentul ... (vezi toată discuția)