in luna mai 2011 am sustinut examenul de licenta in specializarea administratie publica. in luna august am intrat in posesia adeverintei eliberata de universitate. la 20 august am depus cerere la conducatorul institutiei pentru promovare in functie superioara. de la biroul resurse umane mi s-a explicat ca este nevoie de organizarea unui concurs. dispozitia primarului pentru organizarea concursului numirea comisiei, organizarea concursului.toate aceste etape trebuiesc avizate de ANFP. din pacate, se taraganeaza lucrurile si nu a fost emisa nici dispozitia pentru organizarea concursului. primarul ma trimite la secretar, secretarul la resurse umane si viceversa. intr-o eventuala actiune impotriva celor care taraganeaza procedurile de avansare se poate invoca aprobarea tacita? va multumesc frumos!
Ori sunt incompetenti ori nu vor sa va promoveze, ANFP-ul nu are treaba cu desfasurarea examenului de promovare in clasa, doar i se comunica rezultatul la finalul acestuia.
Inainte sa dam cu piatra, ce anume atributii aveti dvs in primarie? Pentru ca studiile superioare absolvite trebuie sa fie in specialitatea functiei publice exercitate (daca sunteti, de exemplu, agent agricol sau referent contabil ori la taxe si impozite, etc nu puteti promova in clasa cu facultatea de administratie publica).
Promovare
ContSters96208
Ca functionar public cu studii superioare pot promova in clasa folosindu-ma de H.G 611/2008 art. 144 si de Ordinul ANFP nr.10280/2008 privind Regulamentul ... (vezi toată discuția)