Am infiintat o intreprindere individuala si as dori sa stiu daca pot adauga un cod CAEN pentru comercializarea de arme neletale (mai precis DOAR spray-uri paralizante si cu piper). Daca acest lucru este posibil imi puteti spune daca imi trebuie vreun act de la politie ?
Din cate am gasit pe internet codul CAEN specific este acesta: 4778 Comert cu amanuntul al altor bunuri noi, in magazine specializate.
codul caen 4778 este corect pentru comert arme. conditiile privind autorizarea le gasiti in legea nr. 295/2004, art. 66, insa nu am auzit decat persoane juridice autorizate, nu si persoane fizice autorizate pentru acest tip de comert
Va multumesc pentru raspuns. Din pacat nu sunt interesat de autorizarea folosirii de arme (cred ca acel articol se refera in mod special la pistoale cu gaz si cu bile de cauciuc) ci de comercializare iar articolul 66 nu imi este de prea mult ajutor. Aveti idee unde as putea afla mai multe informatii in legatura cu comercializarea acestor tipuri de produse ?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Port arma neletala
doberv
daca x cumpara de la magazin un pistol cu bile de cauciuc,pistol care se vinde ca si arma neletala mai are nevoie de vreo autorizatie sau permis de port arma? (vezi toată discuția)
Spray autoaparare piper
aby12
Buna ziua, doresc sa stiu daca spray-ul de autoaparare pe baza de piper tb declarat la Politie pt a-l putea detine? Daca mi se acorda dreptul de a-l detine, ... (vezi toată discuția)