avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare

buna ziua.ma numesc mariana,am 55 de ani..28ani vechime in munca,grupa a2a(5ani reducere).se poate iesi la pensie anticipata partiala???va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 15:01, 22 Septembrie 2011
Va puteti pensiona anticipat partianl incepand cu 2012 cu conditia unui stagiu de cotizare de minim 30 de ani. Reducerile pentru conditii deosebite de munca nu se aplica pensionarii anticipate.

Pentru date mai exacte trebuie sa ne spuneti data nasterii si perioada lucrata in grupa 2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare gabitza1007 gabitza1007 tatal meu are varsta de 59 de ani impliniti.are vechime in munca din anul 1969 si pana in prezent, in momentul de fata lucrand cu contract de munca.de pe ... (vezi toată discuția)
Se poate iesi la pensie dupa 36 de ani lucrati in grupa ii de munca? ingerassweety ingerassweety Buna ziua ! As dori sa stiu daca se poate iesi la pensie, fara nicio problema, dupa 36 de ani de munca , lucrati in grupa a doua de munca ? In speranta ca ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata costy_ costy_ mama mea are varsta de 51 de ani si 31 de ani vechime dintre care 14 ani grupa a doua. la ce varsta poate iesi la pensie anticipata? (vezi toată discuția)