avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... eroare revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

eroare revisal

Buna seara,
La salvarea revisal-ului, dupa ce dau "salvare" si imi setez locatia de salvare imi apare eroarea Access to the path 'C:Program FilesReviSal HG500-2011S.C. MUNTEAN & CRIS S.N.C 11851665 septembrie 22 2011 19_57_46 ExportRegistru.xml.pcs' is denied.
Ce as putea sa fac?
Cel mai recent răspuns: ContSters138151 , utilizator 08:25, 29 Octombrie 2011
Ati incercat sa salvati in alta locatie ... ?
da, am incercat sa salvez si in alta locatie si tot nu merge. am instalat si dezinstalat revisal-ul in 2 ture si tot degeaba :(
Asa am patit si eu.Am windows 7 si am chemat pe cineva care se pricepe la calculatoare mai bine decat mine si mi-a spus ca mai face figuri din cauza unor drepturi de autor.Dar se remediaza repede, daca cineva stie ce trebuie facut.
Ultima modificare: Joi, 22 Septembrie 2011
ioana_nt, utilizator
pai si nu ar stii cineva sa imi spuna ce ar fii de facut?
Buna ziua.Ioana sau Cristina,imi pute-ti spune daca ati rezolvat cumva problema si cum,caci si eu am aceeasi chestie.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Salvare registru ana_abo ana_abo Va rog,, am preluat datele in revisal dar cand dau generare registru imi da mesaj de eroare [u],,Access to the path 'C:\Program Files\TeamNet\S.C. ...... ... (vezi toată discuția)
Export registru revisal fanietta fanietta Buna seara, Am o problema cu Revisal... pentru o firma nou infiintata am descarcat programul am inregistrat angajatorul, salariatul CIM dar cand dau generare ... (vezi toată discuția)
Teste revisal 5 leuca_luminita leuca_luminita Buna ziua tuturor! eu nu mai am o zi buna deoarece incerc sa instalez noua versiune de Revisal pusa la dispozitie pentru testare si nu reusesc! Desi am ... (vezi toată discuția)