Buna seara,
Am o problema cu Revisal... pentru o firma nou infiintata am descarcat programul am inregistrat angajatorul, salariatul CIM dar cand dau generare registru imi da o eroare, mai exact:
Access to the path 'C:Program FilesTeamNetReviSal HG500-2011I.I. AVÃTÃMÃNIȚEI IONELA 29184378 November 09 2011 18_46_01 ExportRegistru.xml.pcs' is denied.
am mai vazut pe forum persoane care au intampinat astfel de probleme, daca se poate sa-mi raspunda cum au rezolvat pana la urma aceasta eroare
multumesc
Este vorba despre anumite drepturi de utilizare pe calculatorul dvs ...
Dati click dreapta pe partitia C , apoi mergeti pe Security, apoi pe userul care foloseste calc si dati Full control ..
Eroarea se datora faptului ca nu exista drepturi de scriere pentru acel user ...
am mers la properties (ca imediat dupa de dau click dreapta nu este security) si am selectat ful control dar imi da un mesaj ca aceste schimbari pot modifica comportamentul calculatorului (sau ceva de genu asta)
Incercati altfel : conectati-va in windows cu utilizatorul Administrator, se merge in directorul “C : Program FilesTeamNet”, se da click dreapta si se alege properties, apoi security si se dau drepturi de scriere pentru utilizatorul sub care ruleaza aplicatia Revisal.
Salvare revisal
miroslava
Buna seara!
Va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu salvare registru revisal.
Am facut o corectie la un contract, am verificat daca apare corectat,am dat ... (vezi toată discuția)
Revisal
tedory
Ce inseamna eroare:\"Begin failed with SQL exception\" din revisal. Cum pot sa o rezolv? Trebuie sa incetez un contract si imi da aceasta eroare. (vezi toată discuția)