avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Ce inseamna eroare:"Begin failed with SQL exception" din revisal. Cum pot sa o rezolv? Trebuie sa incetez un contract si imi da aceasta eroare.
Cel mai recent răspuns: meliralu , utilizator 16:42, 13 Aprilie 2015
Trimite-ti un e-mail celor de la Teamnet si va rezolva problema.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Aprilie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua! Ai gasit vreun raspuns la cei de la team net? Am avut azi aceeasi problema si nu gasesc solutia astfel incat sa pot salva informatia. Imi apare acest mesaj exact dupa ce introduc toate datele despre o modificare la contract. Nu se poate salva si afiseaza acest mesaj. Vreun raspuns din partea celor de la team net? Multumesc!
Este vorba despre o problema privind drepturile userului de a scrie pe acea partitie unde se doreste a fi salvat fisierul respectiv ...

Ai directorul pe care dai click dreapta -> Properties->Security. Alegi utilizatorii (user) si le dai drepturi pentru fiecare director in parte, dupa cum ai nevoie - dai dreptul de scriere sau accesezi Full control.
In cazul mesajului de eroarea “Begin failed with SQL exception” va recomandam sa inchideti aplicatia Revisal si sa selectati folderul Teamnet din locatia :

· C:Users(user curent)AppDataRoaming pentru Windows 7

· C:Documents and Settings(user current)Application Data pentru Windows 2003

· C:Documents and Settings(user current)Application Data pentru Windows XP

Ulterior va rugam sa dati click dreapta, sa alegeti Proprieties si sa debifati complet casuta Read-Only. Va rugam sa alegeti ca salvarea sa se aplice tuturor folderelor, subfolderelor si fisierelor (“Aplly changes to all folders, subfolders and files”)

La final va recomandam sa deschideti aplicatia si sa operati incetarea contractului de munca.
daca nu reusiti trimite-ti direct la adresa de e-mail:suportregistru@inspectiamuncii.ro
Buna ziua!
Revisal genereaza eroarea:"Begin failed with SQL exception" atunci cand, in unul din campurile de creare ale angajatorului la care doriti sa faceti modificari, sunt erori de genul: denumirea firmei cu S.C. SC FIRMA SRL S.R.L. sau coduri gresite s.a.m.d.
Eu am rezolvat problema editand anumite campuri ale angajatorului.



Alte discuții în legătură

Generare registru edi1 edi1 Pentru generare registru la revisal nou, la salvare apare acest mesaj: Could not execute query[SQL: SQL not available], ajutati-ma sa fac totusi salvarea, ... (vezi toată discuția)
Preluare date in noul revisal margele margele Am instalat noul program revisal, cand am deschis programul datele despre angajator si angajati erau introduse fara sa mai dau o preluare de date din versiunea ... (vezi toată discuția)
Revisal 5.0.6. handaricimarin handaricimarin am o problema in momentul in care doresc sa preiau baza de pe revisal 2.4.0. eu am 500 de salariati si am incercat sa preiau baza dinj varianta veche 9asta am ... (vezi toată discuția)