avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... generare registru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

generare registru

Pentru generare registru la revisal nou, la salvare apare acest mesaj: Could not execute query[SQL: SQL not available], ajutati-ma sa fac totusi salvarea, Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters193759 , utilizator 16:58, 16 Septembrie 2011
Pentru ca n-ati facut precizari referitoare la sistemul pe care opereaza programul, aveti instalat Net Framework 3.5 SP1?
Daca il aveti, inseamna ca problema poate apare pentru ca probabil nu ati dezinstalat corect si/sau complet vechea versiune a Revisalului.

Pentru a şterge complet aplicaţia Revisal (versiunea de evaluare), stergeti manual si directorul cu numele “TeamNet” si fisierul
NHibernate.Cfg.Configuration_Teamnet.Revisal.UI.exe_1677198509.bin“, care, in functie de sistemul de operare se afla in locatia:
Windows 7: C:Users(user curent)AppDataRoaming
Windows 2003: C:Documents and Settings(user current)Application Data
Windows XP: C:Documents and Settings(user current)Application Data

Pentru a putea face operatiunile de mai sus, trebuie ca din "Folder options" (control panel) sa selectati optiunea de afisare a fisierelor ascunse din calculator.
Dupa stergerea fisierului ascuns, programul va functiona astfel cum a fost proiectat.
Ultima modificare: Vineri, 16 Septembrie 2011
ContSters193759, utilizator
Multumesc Arel, am reusit salvarea, O zi simpatica!
Ma bucur pentru dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare date in noul revisal margele margele Am instalat noul program revisal, cand am deschis programul datele despre angajator si angajati erau introduse fara sa mai dau o preluare de date din versiunea ... (vezi toată discuția)
Revisal marrietta marrietta mi-am creat cont pe revisal , pe versiunea veche ma loghez cu succes pe versiunea noua cf HG500/2011 nu reusesc, ce trebuie sa fac ??? Multumesc (vezi toată discuția)
Revisal tedory tedory Ce inseamna eroare:\"Begin failed with SQL exception\" din revisal. Cum pot sa o rezolv? Trebuie sa incetez un contract si imi da aceasta eroare. (vezi toată discuția)