avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salvare revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salvare revisal

Buna seara!
Va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu salvare registru revisal.
Am facut o corectie la un contract, am verificat daca apare corectat,am dat dupa aceea generare registru, salvare, am salvat pe rand in toate folderele posibile si tot accelasi mesaj: access to the path C/Program files/Team net/revisal ......ExportRegistru.xml.pcs is denied. Ma chinui de 2 zile, a mai incercat cineva care se mai pricepe la calculatoare sa ma ajute si nimic. Poate gresesc eu , mai trebuie facut ceva ce nu stiu, sunt disperata, trebuie sa transmit si nu pot.
Cel mai recent răspuns: miroslava , utilizator 08:41, 12 Octombrie 2011
Windows 7
->My Computer, selectezi partitia C si apoi se da click dreapta ->Properties ->Security
->Edit sau Advanced pentru a stabili "Full Control" la respectivul utilizator, astfel programul Revisal are drept de scriere pe partitia C.

Sper sa reusesti.
Multumesc pentru raspuns. Dupa 5 zile de incercari de tot felul .., stres la maxim , i-a venit o idee fratelui meu, care de altfel e medic dar regreta ca n-a terminat informatica , a reusit sa rezolve problema, insa eu n-am mai intrebat cum a facut-o , eram doar f.fericita ca s-a rezolvat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Export registru revisal fanietta fanietta Buna seara, Am o problema cu Revisal... pentru o firma nou infiintata am descarcat programul am inregistrat angajatorul, salariatul CIM dar cand dau generare ... (vezi toată discuția)
Revisal tedory tedory Ce inseamna eroare:\"Begin failed with SQL exception\" din revisal. Cum pot sa o rezolv? Trebuie sa incetez un contract si imi da aceasta eroare. (vezi toată discuția)
Eroare la generare registru pacepa_2001 pacepa_2001 Am introdus salariatii din nou, neputandu-i prelua din versiunea anterioara, insa la generarea registrului imi afiseaza urmatoarea eroare: acces to the path c ... (vezi toată discuția)