avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... eroare la generare registru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

eroare la generare registru

Am introdus salariatii din nou, neputandu-i prelua din versiunea anterioara, insa la generarea registrului imi afiseaza urmatoarea eroare: acces to the path c prgroam files..... is denied.
Solutii?

maestre freelis, am bifat acea optiunea, insa acea eroare...insista#-o#-o#-o
Ultima modificare: Luni, 10 Octombrie 2011
pacepa_2001, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:16, 10 Octombrie 2011
Este o eroare intrucat nu exista drepturi de scriere pe acea partitie ... trebuie sa mergeti in proprietatile partitiei C/ Security si sa dati Full Control ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Export registru revisal fanietta fanietta Buna seara, Am o problema cu Revisal... pentru o firma nou infiintata am descarcat programul am inregistrat angajatorul, salariatul CIM dar cand dau generare ... (vezi toată discuția)
Salvare revisal miroslava miroslava Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu salvare registru revisal. Am facut o corectie la un contract, am verificat daca apare corectat,am dat ... (vezi toată discuția)
Salvare registru ana_abo ana_abo Va rog,, am preluat datele in revisal dar cand dau generare registru imi da mesaj de eroare [u],,Access to the path 'C:\Program Files\TeamNet\S.C. ...... ... (vezi toată discuția)