avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Insulta, calomnie pe youtube
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Insulta, calomnie pe youtube

Ce pot face in cazul in care un utilizator youtube necunoscut care injura se cearta, provoaca si ameninta o gramada de utilizatori pe youtube, ajunge pana la urma tot el sa ma ameninte ca ma da in judecata pentru calomnie cand aleg sa-i raspund cu aceasi moneda... Asta in contextul in care sustine ca mi-a descoperit IP (nu stiu cum, nu cred ca e legal) si pe baza lui ma da in judecata, parca nimeni nu se intreaba de unde are el IP meu.
Cel mai recent răspuns: alexandrugroza , utilizator 21:55, 22 Septembrie 2011
uitati o metoda : v-a dat add pe mess cu adresa de mail de pe profil, a intrat in vb cu dv si daca i-ati raspuns a aflat ipul. Direct de pe site nu poate. :P
Puteti sta foarte linistit, nu poate afla ce IP aveti, altele sunt metodele.
br_nicku a scris:

uitati o metoda : v-a dat add pe mess cu adresa de mail de pe profil, a intrat in vb cu dv si daca i-ati raspuns a aflat ipul. Direct de pe site nu poate. :P

Nu este suficient sa initiezi o discutie cu cineva pe messenger, deoarece prin asta poti afla doar adresa serverului de yahoo.
In schimb daca intre 2 useri se initiaza un schimb de fisiere(poze, filmulete, etc.) atunci da poti afla si IP-ul celui cu care te conversezi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demersuri aflare posesor ip mauricius mauricius as dori niste lamuriri: 1. sa zicem ca postezi un mesaj la o stire de presa online(decent) dar acid la adresa unui director de institutie. Nu se cere adresa ... (vezi toată discuția)
Ip meu folosit de altcineva  A ionel A ionel va rog sa-mi raspudeti si mie la urmatoarea problema: Am fost chemat la scoala unde invata copii mei intrucat sa constatat ca de pe calculatorul meu a fost ... (vezi toată discuția)
Poate fi identificat expeditorul unor mesaje electronice? camycalin camycalin Buna ziua! As dori sa ma informati cu privire la e-mail meu! o persoana a folosit calculatorul meu si-a facut cont de e-mail si a trimis unor persoane mai ... (vezi toată discuția)