avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu ambulanta si permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu ambulanta si permis suspendat

Buna ziua duminica veneam acasa si cand am vrut sa intru in poarta, semnalizat la timp la spatele meu din curba iesea o ambulanta fara avertizare sonora si luminoasa ma acrosat si a facut praf masina mea . a fost chemata politia si mi-au suspendat carnetul la termen care nu se poate descifra din proces. In proscesul verbal e scris ca ambulanta era in misiune si avea luminile de avertizare in functiune, dar asta nimeni nu a vazut .Oare as avea posibilitatea sa contestez procesul verbal ? ( din pacate am semnat o) Mentionez ca unde era ambulanta e o curba dubla semnalizata ca atare si linie continua . Eu eram langa un biciclist care locuieste vizavi de mine care si salvarea cred ca a crezut ca depasesc biciclistul si s-a angasat si asa in depasirea mea va rog sa-mi spuneti o parere ce as putea sa fac
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 09:55, 24 Septembrie 2011
Va rog sa fiti mai clar. Dvs afirmati ca erati langa un biciclist. Asta inseamna ca erati in depasirea lui. Dar mai departe afirmati ca salvarea a crezut ca depasiti biciclistul.
De asemenea este important care sunt partile autovehiculelor care au venit in contact in momentul impactului.
Incercati sa explicati cu mai multa atentie cum s-a produs evenimentul: cine mergea in dreapta dv, unde era linia continua fata de dv, in ce portiune a masinii ati fost lovit casa ne putem da seama cum s-a produs evenimentul.
partea din dreapta roata si boul masinii a fost lovit si in partea stanga era oprit bicilistul . Eu am vrut sa fac virajul la dreapta ca sa intru in curte si ambulanta venea din spate . Si nu stiu daca eram trecut de linia continua daca eram dar ambulanta nu a franat deloc pur si simplu a intrat in mine
din ce spui ereai pe contrasens......altfel cum te lovea in dreapta daca tu virai la dreapta????/nu i logic ce povestiti ....ca doar ambulanta nu vrnea pe trotuar ca sa te loveasca in dreapta si cum botul masinii daca ambulanta venea din spate??????????????/#-o
Ultima modificare: Vineri, 23 Septembrie 2011
vxd, utilizator
Bunul simt ar dicta ca ambulanta sau pompierii au prioritate oricind. sper ca vei retine asta .

Alte discuții în legătură

Accident ciprian2017 ciprian2017 Buna ziua , Circulam pe un drum judetean cu cate o banda pe sens iar in fata mea la aproximativ 100-150 de metri se afla un alt autoturism care in timpul ... (vezi toată discuția)
Acrosare pieton dieter-adrian dieter-adrian Buna ziua,sambata am acrosat o persoana pe strada,am lovit-o cu oglinda din dreapta intr-o curba. Pe contrasens venea o alta masina care nu a oprit la stop si ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu un tir care nu a păstrat distanța și m-a lovit când voiam să fac stânga pe linie continuă: este culpă comună, cum s-a stabilit la poliție? Cristimarin25 Cristimarin25 Acum aproximativ 2 luni si ceva am fost lovit de un tir care nu a păstrat distanța si avea destulă viteza Eu am fost transportat la spital cu un hematom ... (vezi toată discuția)