avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa post administrator patrimoniu (scoala)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa post administrator patrimoniu (scoala)

Care sunt atributiile unui administrator de patrimoniu la o scoala generala.
Va rog sa ma ajutati cu o fisa de post in acest sens.
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Buna seara. sunt administrator de patrimoniu debutant la o școala ... MelaMela MelaMela Buna seara. Sunt Administrator de Patrimoniu debutant la o școala și urmează sa dau un examen pentru a trece pe o alta treapta. Întrebarea mea este: Se va ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vă rog sa-mi spuneti daca un adm de patrimoniu (scoala) ... mngm mngm Bună ziua! Vă rog sa-mi spuneti daca un adm de patrimoniu (scoala) cu 1/2 norma (4 ore) trebuie sa indeplineasca TOATE atributiile dintr-o fisa a postului ... (vezi toată discuția)
Ilegalitate Ilinca Carmen Ilinca Carmen Lucrez ca administrator de patrimoniu la o scoala care are in subordine si o Gradinita cu program prelungit.Achizitia se face in programul online Seap de catre ... (vezi toată discuția)