avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa post administrator patrimoniu (scoala)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa post administrator patrimoniu (scoala)

Care sunt atributiile unui administrator de patrimoniu la o scoala generala.
Va rog sa ma ajutati cu o fisa de post in acest sens.
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Buna seara. sunt administrator de patrimoniu debutant la o școala ... MelaMela MelaMela Buna seara. Sunt Administrator de Patrimoniu debutant la o școala și urmează sa dau un examen pentru a trece pe o alta treapta. Întrebarea mea este: Se va ... (vezi toată discuția)
Ilegalitate Ilinca Carmen Ilinca Carmen Lucrez ca administrator de patrimoniu la o scoala care are in subordine si o Gradinita cu program prelungit.Achizitia se face in programul online Seap de catre ... (vezi toată discuția)
Garantie inventar dnlanghel dnlanghel Salutari! Sunt profesor. La scoala mi se opresc 50 lei lunar drept garantie inventar. Nu am lipsuri de inventar sau alte probleme de acest gen. Mai mult, mi ... (vezi toată discuția)