avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizare/activare cod caen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizare/activare cod caen

Buna ziua
Am un srl cu activitate principala transport cu taxiul, in activitatile secundare este cuprins si codul caen "4791 Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet". Vreau sa desfasor si activitatea de webshop de jucarii. Ce trebuie sa fac? Trebuie activat su autorizat codul caen? Si care sunt demersurile?
Iar referitor la webshop ce trebuie sa afisez pe site (ex. link catre opc)?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: aadynna , utilizator 10:56, 23 Septembrie 2011
trebuie autorizat si acest obiect de activitate, se completeaza o declaratie la registrul comertului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cod caen srl-d savurazvan savurazvan buna ziua. am infiintat recent un srl-d cu activitatea principala 4532. cand am ajuns la anaf sa inregistrez firma ca platitoare de tva mi-au zis ca pentru ... (vezi toată discuția)
Aranjamente florale pe comanda Flavia11 Flavia11 Ce forma legală trebuie sa fac daca doresc sa fac aranjamente florale pe comanda,cu sediu la domiciliu meu.fara depozit sau florărie deschisa.care sunt ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen la un srl. EDUARD B. EDUARD B. Dețin un SRL și as dori sa stiu dacă adaug un cod secundar (4941 transporturi rutier de mărfuri) pot presta și acest serviciu? Eu având in prezent cod ... (vezi toată discuția)