avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Adaugare cod caen la un srl.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Adaugare cod caen la un srl.

Dețin un SRL și as dori sa stiu dacă adaug un cod secundar (4941 transporturi rutier de mărfuri) pot presta și acest serviciu? Eu având in prezent cod Caen principal (4791 comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau internet ). Problema cod Caen.
Ultima modificare: Vineri, 4 Iunie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 07:40, 5 Iunie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți adăuga acea activitate, dar pentru desfășurarea ei trebuie să o autorizați la Registrul Comerțului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente casa de comenzi haiducu haiducu buna seara . ce documentatie trebuie facuta pentru a infiinta o casa de comenzi (alimente) si ce cod caen ? trebuie depozit ? as dori o lamurire totala . ma ... (vezi toată discuția)
Totusi magazin virtual lavpop lavpop Buna seara , Am un srl cu obiect de activitate -alte mijloace de cazare-si alte obiecte secundare , firma neplatitoare de TVA As vrea sa infiintez un magazin ... (vezi toată discuția)
Aranjamente florale pe comanda Flavia11 Flavia11 Ce forma legală trebuie sa fac daca doresc sa fac aranjamente florale pe comanda,cu sediu la domiciliu meu.fara depozit sau florărie deschisa.care sunt ... (vezi toată discuția)