avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA radiata
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA radiata

Detin un PFA din 2006 ,am avut ceva activitate legat de consultanta in 2007 si apoi fara activitate.Din pacate as vrea sa reiau activitatea de consultanta pe PFA dar am aflat de la Redistrul Comertului ca am fost radiata din oficiu/cf.OG44/2008(nu am exercitat dreptul de optiune).Mentinez ca am depus toate declaratiile la zi la Administratia Financiara si ca as vrea sa reiau activitatea.Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?Deschid un nou PFA ,mai este necesara si dizolvarea sau alte acte(declaratii)?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 11:16, 23 Septembrie 2011
Daca a fost radiata deschideti alta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare pfa Gion_Dau Gion_Dau In vara anului 2007 am cerut la primarie sa mi se elibereze un certificat de libera practica petru a deschide un PFA. L-am obtinut dar nu mai m-am dus la ... (vezi toată discuția)
Citatie catre firma pentru dizolvare, help pls! Mario2010 Mario2010 Buna ziua, Am primit pe 28 o citatie catre firma pe care o detin pentru .. din cate am inteles eu .. nu am depus situatiile anuale aferente anilor ... (vezi toată discuția)
Desfiintare af CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Spuneti-mi si mie va rog ce demersuri trebuiesc facute pentru desfiintarea unui AF?? Pe ce site gasesc disponibila informatia privitoare la documentatia ce ... (vezi toată discuția)