avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... refuz de a achita taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

refuz de a achita taxa de poluare

am cumparat un autoturism din Franta iar pentru efectuarea inmatricularii in Romania mi s-a calculat taxa de poluare printr-o decizie a Ministerului Finantelor Publice. Intrucat nu sunt de acord cu palta acestei taxe si nici nu detin aceasta suma, ce fel de actiune as putea formula pentru scutirea taxei de poluare???? Daca ma poate ajuta civena cu un model de actiune
Cel mai recent răspuns: abby , utilizator 15:30, 5 Martie 2012
buna ziua!
stiti poate, daca in suceava instantele de judecata dau aviz favorabil acestei actiuni?
multumesc
in toata tara s-au admis astfel de actiuni, dar poate ne spune si noua cineva.... daca dupa data de 13.01.2012(ma refer la procedura prealabila efectuata dupa 13.01) mai sunt admisibile asemenea actiuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare fara plata taxei dupa 13.01.2012 CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna seara. Va rog sa imi spuneti daca mai sunt admisibile actiunile privind inmatricularea fara plata taxei de poluare, care vor fi introduse dupa data de ... (vezi toată discuția)
Taxa auto jacquelline jacquelline 1 Decizia de calcul a taxei auto este valabila numai o anumita perioada sau este definitiva si pe baza ei pot oricand sa-mi inmatriculez masina? 2. Daca am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina sympa sympa Buna ziua! Mi-am adus masina personala din Spania in Romania si-acum as vrea sa o inmatriculez in Romania tot pe numele meu.Este un Volkswagen Passat din ... (vezi toată discuția)