avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... OG 5/2001 - Contract, facturi partiale stamipilate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

OG 5/2001 - Contract, facturi partiale stamipilate

Vreau sa introduc in instanta o cerere pe OG5/2001 unde am contractul semnat stampilat intre parti o parte din facturi semnate stampilate o parte nu sunt stampilate dar sunt achitate partial ( stiu ca cele platite partial deb. isi recunoaste datoria) si altele care nu sunt nici platite nici stampilate.
Daca pot obtine fisa clientului cu toate facturile semnate stampilate de debitor am sanse la tribunal (suma este peste 100.000 ron) sa-mi fie recunoscute toate facturile ca fiind certe, lichide, exigibile?:((
Cel mai recent răspuns: Flavius1984 , utilizator 12:49, 23 Septembrie 2011
Daca faceti dovada ca exista o creanta neachitata de peste 45.000 (in cazul dvs. chiar 100.000 lei), atunci puteti solicita deschiderea procedurii de insolventa.
Asta il va impulsiona pe debitor sa se grabeasca cu plata creantei, daca are de unde, daca nu se va deschide procedura de insolventa si prin lichidator vi se va achita creanta.
Sugestia dvs este f buna, dar din pacate sunt f multi debitori deja ( in contract nu avem trecuta creanta chirografara ) si mai ales ca are pus poprire pe cont de catre finante cu care deb. se afla in proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creante, fara contract de vanzare-cumparare Ionescu.carina Ionescu.carina O firma ne datoareaza o suma mica, aprox. 15000 ron. Mentionez ca nu am incheiat cu aceasta un contract de vanzare-cumparare, documentele si corespondenta ... (vezi toată discuția)
Conciliere inainte de deschidere insolventa? victoriada victoriada Am un debit recunoscut expres de debitor. Am formulat cerere pe OUG 119/2007. S-a respins, zic eu nejustificat. Nu am mai facut nici o conciliere, considerand ... (vezi toată discuția)