avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... comentarii articole
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

comentarii articole

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti cum pot comenta articole. In trecut la comentarii aveam deschisa o fereastra in care puteam scrie. Acum nu mai am aceasta facilitate.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 18:44, 18 Octombrie 2011
Nu pot comenta la articole probabil din cauza faptului ca nu pot alege varianta deckstop a site-ului, mai ales la articole...ca la forum nu ma trimite pe linkul pentru mobil al site-ului...

Este enervant ca din varianta pentru mobil nu pot alege varianta pentru deckstop...si din cauza asta cred ca nu pot nici comenta...#-o
Buna ziua,

Varianta pentru mobil a siteului este inca in teste. In viitor, va fi disponibila o varianta cu mult mai multe facilitati decat in prezent. Acesta este motivul pentru care n-am facut inca publica varianta de mobil a siteului.

Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comentariu ofensiv la adresa mea pe un site; cu numele meu intreg la vedere; adminul refuza sa-l stearga la cerere BIM94 BIM94 Buna ziua, Mai demult am intrat pe un site unde se posteaza stiri politice si acolo era instalat un plug-in Facebook, ceea ce imi permitea sa postez direct ... (vezi toată discuția)
Cititi articolele publicate de avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Ne-ar interesa parerea dvs. cu privire la calitatea articolelor, ce ar trebui sa schimbam la articolele publicate, despre ce v-ati dori sa incepem sa scriem ... (vezi toată discuția)
Am relansat avocatnet.ro. cum vi se pare? Roxana Neagu Roxana Neagu Bună ziua tuturor, Astăzi am relansat avocatnet.ro – site-ul nostru are un design nou, este mai atractiv și mai usor de folosit și se încarcă mult ... (vezi toată discuția)