avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA utilaj agricol achizitie intracomunitara
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

utilaj agricol achizitie intracomunitara

ce declaratii trebuiesc depuse in urma achizitionarii unui tractor agricol din ue? mentionez ca sunt inregistrata in roi. va multumesc. pe factura am tva 0
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 19:44, 23 Septembrie 2011
decl. 390 pana pe data 25 a lunii urmatoare celei in care a luat nastere exigibilitatea tva.
in decontul de tva operatiunea se inscrie la rd. 5, 5.1 si 17, 17.1
daca sunteti platitor de tva trimestrial, veti deveni platitor lunar si va trebui sa depuneti decl. 092 in primele 5 zile ale lunii urmatoare celei in care a luat nastere exigibilitatea tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii comunitare sanducatanas sanducatanas Am cumparat la S.R.L.o autoutilitara din Germania. Furnizorul este inscris ca platitor de TVA.De asemenea si eu.Cum fac inregistrarea? Trebuie sa transmit si ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare mihaela_86 mihaela_86 Buna ziua, Am o factura de marfa fara tva, furnizor din Germania; mentionez ca societatea la care lucrez este platitoare de tva, inregistrata in Reg. op. ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar ContSters103316 ContSters103316 O societate din Romania a achizitionat o combina de la o societate din Germania in luna iulie. Administratorul mi-a adus factura abia acum.Ar trebui sa depun ... (vezi toată discuția)