avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot solicita instantei sa aprobe o expertiza ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot solicita instantei sa aprobe o expertiza topometrica?

Am in instanta deschisa o actiune de rectificare carte funciara.Toata documentatia mea si a vecinului(cu care ma cert) este facuta de acelasi topograf. Pot ruga Instantei sa ceara la Oficiu de Cadastru verificarea documentatiei intocmita de cadastrist,atat actele cat si in teren, ca ulterior sa cer expertiza topometrica cu un expert tehnic judiciar numit de tribunal tot in teren? Cum ar trebui sa procedez?
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: diana1sefa , utilizator 21:13, 23 Septembrie 2011
Rugati avocatul ca in una din sedinte sa ceara ceea ce doriti , adica dispunerea unei expertize topometrice de la instanta civila .
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare carte funciara cpaula cpaula Am in Instanta pe rol Rectificare Cf. Cartea intocmita de cadastrist nu este conform situatiei realitatea din teren si nu respecta schita de partaj voluntar, ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica nikusanitaru nikusanitaru va rog sa ma ajutati intr-o problema : sunt intr-un partaj judiciar si instanta a dispus efectuarea unei expertize tehnice specialitatea E.P.I. in cauza ... (vezi toată discuția)
Cadastru adriana dj adriana dj am o hotarare definitiva si irevocabila pot face cadastru si intabularea dupa schita facuta de expert in timpul procesului sau trebuie sa platesc un alt ... (vezi toată discuția)