avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pensie urmas
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pensie urmas

Primesc pensie de urmas, ducand adeverinta de student in fiecare an la casa de pensii, insa am fost nevoit ca la jumatatea anului studentesc sa il inghet si urmeaza sa il reiau anul acesta, daca duc adeverinta la inceputul anului mai iau pensia de urmas?
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 21:57, 23 Septembrie 2011
La momentul cand ati intrerupt studiile, plata pensiei de urmas se suspenda pana la reluarea studiilor! Este bine sa informati casa sectoriala de pensii in raza careia domiciliati despre acest aspect pentru a nu incasa necuvenit pensia!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de pensii tqinnn tqinnn Salutari, sunt nou in forum, asa ca scuzati novicitatea... pana acum un an beneficiam de pensia de urmas pentru continuarea studiilor. anult trecut a trebuit ... (vezi toată discuția)
Bună ziua tuturor, tatal meu a murit acum cativa ani, si am ... Gegegeegeeg Gegegeegeeg Bună ziua tuturor, tatal meu a murit acum cativa ani, si am inceput sa primesc o pensie de urmaș (mentionez ca el a fost polițist, in caz ca conteaza) atata ... (vezi toată discuția)
Dovada continuarii studiilor pentru pensia de urmas q23r q23r Buna ziua, La ce perioada trebuie refacuta dovada continuarii studiilor in cazul pensiei de urmas pentru un copil cu varsta cuprinsa intre 16 si 26 de ... (vezi toată discuția)