avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL NOU
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL NOU

am un contract de munca in care am salariul de incadrare 704 lei cu 5% spor de vechine inclus in salariul de incadrare.
cum pot sa inregistrez acest contract in revisalul nou...
daca am un spor de 50% pentru zilele de week-end lucrate care sunt urmate de zile libere( adika il primeste doar cand lucreaza in week-end) il prind in revisal?si cum?
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: SC DELTA EXPERT CONSULT SRL , Consultant resurse umane 23:28, 24 Septembrie 2011
Daca sporul de vechime este inclus insalriul de incadrare, in Revisal se inregistreaza salariul de incadrare.
Da, sporul de week-end il prindeti, la rubrica de spor ore suplimentare. Daca nu aveti informatii complete pentru a-l inscriecorect la momentul transmiterii, puteti reveni cand aveti toate informatiile, si corectati datele anterioare. Aceasta este flexibilitatea, despre care mai vorbeam, a revisal-ului nou.
Ultima modificare: Vineri, 23 Septembrie 2011
ContSters193759, utilizator
Adica de fiecare data cand salariatul beneficiaza de acest spor care nu este permanent ca cel de vechime, eu trebuie sa operez in revisal??????
Am inteles initial ca acest minunat revisal inlocuieste inregistraile din cartile de munca. Ori in cartea de munca nu apareau modificarile lunare privin spor de weekend sau alte sporuri care nu erau permanente.
E gresit cum gandesc?
Pana la urma aceste modificari se vad in adev. Pe care sunt obligat sa o eliberez salariatului si de asemenea in fisa fiscala afiecarui salariat.
Da, doar sa corectati.
Ati pus atatea semne de intrebare ca si cum ar fi tare dificil de operat. Din nefericire pentru dvs., realizatorii programului informatic nu au putut gasi alta solutie pentru sporurile cu caracter nepermanent. Nici nu exista, pentru ca veniturile de care spuneti difera lunar.
Ganditi gresit, toate veniturile lunare, in cuantumul realizat, contreaza, de exemplu, pentru pensie.Iar acest Revisal este cu adevarat minuat, dupa cum si dvs. afirmati cu oarece nota de ironie, pentru ca permite inregistrarea fidela si in timp real a modificarii veniturilor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
ContSters193759, utilizator
Cand erau cartile de munce cum era? A ramas cineva fara pensie ? Pe cartea de munca va aparea fiecare prima sau spor ocazional? Care contau bineinteles la pensia la cre DOAR mai visam ... Ca de primit nu vom mai apuca.. Un srl cu 6 anagajati credeti ca are buget sa plateasca o inteligenta care sa corecteze in revisal pentru fiecare modificare datorata unor prime sau sporuri?

Alte discuții în legătură

Sporuri revisal micutzza10 micutzza10 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. La inregistrarea in revisal se trec doar sporurile ocazionale? Am vorbit cu cativa colegi si sustin ca ... (vezi toată discuția)
Sporuri cu caracter permanent 10mihaela 10mihaela va rog frumos sa-mi spuneti care sunt sporurile care se inregistreaza in revisal. Nu toate sporurile au caracter permanent , de ex sporul pentru orele ... (vezi toată discuția)
Spor de weekend se opereaza in revisal anonim2014 anonim2014 buna ziua. Speta concreta. Am avut control de itm, si ma obliga sa inchei act aditional la fiecare angajat pt sporurlie de weekend. precizez faptul ca ... (vezi toată discuția)