avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... LEGISLATIE CONSTITUIRE GARANTII LA CONTRACTE COMERCIALE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

LEGISLATIE CONSTITUIRE GARANTII LA CONTRACTE COMERCIALE

CAUT CONTRACT DE GARANTIE (MODEL) SAU LEGISLATIE CU PRIVIRE LA CONSTITUIREA DE GARANTII. CUM SE DEPUN, CONTURI LA BANCA.
Cel mai recent răspuns: inam , utilizator 00:00, 3 Septembrie 2004
GARANTII FINANCIARE SAU MOBILIARE ... E F IMPORTANT PT CA SUNT 2 ACTE NORMATIVE DISTINCTE CARE REGLEMENTEAZA ACESTE INSTITUTII .... DACA TE LAMURESTI CARE SUNT MODELELE NU AJUTA LA NIMIC ... DE OBICEI INCURCA ... INSA SUNT CONVINSA CA ITI VA SERVI BANCA UN MODEL ...
MA REFER LA GARANTII FINANCIARE LA UN CONTRACT COMERCIAL.
cititi intai si OG9/2004 ... rol de garantii financiare pot avea si anumite tipuri de titluri de credit, ma refer in special la biletele la ordin ... etc. dapinde de aranjamentul de garantare pe care-l aveti in cap
cumva te intereseaza garantiile bancare de buna executie pentru contracte de furniz. produse ?
Daca de ai doua posibilitati, chiar trei .
1.scrisoare bancara;
2.plata prin OP in contul benef.
3.Plata numerar la casieria benef.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Linie credit neplatita mayday147 mayday147 In urma unei afaceri \"deosebite\", am ramas la banca cu o linie de credit (pe firma) de 15000EUR neplatita. Contractul a fost semnat de catre mine (asociat ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica paby paby Buna ziua, Am o intrebare cu privire la documentatia necesara participarii la o licitatie publica tinuta de catre primarie . Daca in caietul de sarcini este ... (vezi toată discuția)
Credite bancare si conditii de creditare abuzive turbina turbina In 2007 am contractat o linie de credit in valoare de 240.000 lei pentru care am gajat cu propria casa (ipoteca de rang 1). Ulterior am mai facut doua credite ... (vezi toată discuția)