avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... poate firma de telefonie mobila sa dea inregistrarile ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

poate firma de telefonie mobila sa dea inregistrarile convorbirilor si mesajelor la cererea sotului,avand in vedere ca nr pe care il utilizez eu este abonament pe numele lui?

am vb cu 2 persoane dupa data de 1 septembrie iar sotul meu a vazut nr in desfasuratorul facturii si a cerut inregistrarea convorbirilor si a mesajelor,erau niste mesaje despre el si convorbirea tot despre el#-o acum ce fac?pt ca nu am vrut sa i zic ce am vb si i-am spus altceva ma intereseaza daca nu imi incalca din drepturi si daca se poate ca respectiva firma sa faca asa ceva,va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:02, 10 Octombrie 2011
in mod normal nu,dar.........traim in Romania si .........asta ne ocupa tot timpul.Sunt convins insa ca compania de telefonie va zice pas.
Teoretic si legal firma de telefonie stocheaza doar destinatiile si sursele apelurilor si ale mesajelor. Chiar daca convorbirile sunt inregistrate (si in mod sigur unele sunt) sunt interceptari ilegale si nu s-ar risca nimeni sa le dea. Interceptarile legale sunt doar acelea dispuse de procuror in anumite cazuri.
Nu se va da absolut nimic de compania de telefonie decat la cererea expresa a instantei de judecata sau a parchetului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt toate convorbirile telefonice inregistrate? masterand07 masterand07 Curiozitatea mea se refera la situatia tuturor convorbirilor telefonice. Sunt ele inregistrate in vreun mod? De exemplu, daca intr-o convorbire telefonica s-a ... (vezi toată discuția)
Stenograma convorbire telefonica eder eder Sunt abonat la compania de telefonie mobila RDS si doresc sa solicit stenograma unei convorbiri telefonice pe care am purtat-o cu cineva in luna ianuarie ... (vezi toată discuția)
Deranjare prin telefon popana popana Buna ziua! Primesc apeluri telefonice cu numar ascuns in special noaptea. Am intrebat furnizorul de telefonie despre aceste apeluri si imi spune ca nu ma ... (vezi toată discuția)