avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită evacuare
Discuție deschisă în Executare silită

evacuare

Cum poate un executor judecatoresc sa execute un singur debitor ce are obligatia impreuna cu alte 16 persoane, de a evacua boxele ce se afla in subsolul tehnic?Precizez ca debitorul somat sa evacueze,detine boxa impreuna cu alte 4 persoane.Poate dispune si de lucrurile celorlalti?Este posibila o astfel de executare?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 14:08, 26 Septembrie 2011
In dosarul de executare silite-si in sentinta judecatoreasca-sunt debitori si celelalte 4 persoane?Daca nu sunt ele nu pot fi executate silit.
Sentinta judecatoreasca-"Dispune evacuarea paratilor din subsolul tehnic".
Executorul judecatoresc, trimite somatie de evacuare si obliga la plata cheltuielilor de executare, doar un singur debitor si nu cum prevede titlul executoriu.
In aceasta situatie debitorul respectiv sa formuleze ''contestatie la executare'' la judecatoria competenta,actiune indreptata impotriva actelor de executare silita promovate de executorul judecatoresc.
A formulat contestatie la executare, la Judecatorie a fost respinsa contestatia pe motiv ca la cererea creditoarei, executorul poate executa doar un singur debitor. Eu cred ca judecatoarea nu prea a inteles ca nu este vorba depre o obligatie solidara.
Da, s-ar putea incerca o contestatie la executare insa este greu de spus ce ar iesi...
Cert este ca trebuie sa incerce...
Ar fi bine sa ceara si suspendarea executarii...
La executare ar fi bine sa aiba si avocat angajat paratii din procesul de evacuare...

Alte discuții în legătură

Executare judecatoreasca in solidar!? Mircea SCALAT Mircea SCALAT 1-Intr-un proces sunt chemaţi mai mulţi cetăţeni, în mod individual ca Părâţi! 2-În cererea de chemare în judecată se dă drept capăt de cerere ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a face Consilier juridic Dana Maxim Consilier juridic Dana Maxim poate fi executat un mostenitor pentru obligatia de a face? (vezi toată discuția)
Executare silita - eu sunt obligat sa platesc pentru toti paratii Nicuvarga Nicuvarga Buna ziua, voi incerca sa fiu cat mai succint. Mama mea a cumparat in 1990 un imobil si terenul aferent, pe care l-a instrainat in 1996. Mama mea a decedat in ... (vezi toată discuția)