avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... organigrama si relatii ierarhice
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

organigrama si relatii ierarhice

Sunt contabil sef la un SRL-Sucursala.Datorita "taierii de la mana" a directorului care a trebuit sa invete sa lucreze "ca la carte" am intrat in conflict.I s-a cerut de catre societatea mama o propunere de organigrama pentru perioada de iarna.Ce face directorul?Solicita modificarea fisei postului salariatilor in sensul insubordonarii fata de contabilul sef si trecerea pe relatie de colaborare cu acesta.In fisa postului contabiluli sef una din atributiunile de serviciu este aceea de CFP.Raportul de subordonare pp din cate stiu eu relatie de indrumare si control iar raportul de colaborare inseamna a participa alturi de cineva la realizarea unei actiuni.Vreau sa fac un referat la societatea mama in care sa le comunic in situatia aprobarii unei organigrame in care contabilul sef cu atributiuni de CFP are in subordine doar comp contabilitate si nu are in subordine pe linie de CFP si compartimentele functionale , propun desfiintarea postului de contabil sef si infiintarea postului de sef birou cu atributiuni de coordonare a contabilitatii si acordarea vizei de CFP unicului conducator al societatii DIRECTORUL.CE MA SFATUITI SA FAC?E URGENT PANA PE 26.09.VA ROG#-o#-o

Alte discuții în legătură

Administrator versus director general intr-un srl (fisa postului) grunwald grunwald Buna ziua, Am de incheiat un contract de munca intre mine ca administrator (sunt asociat unic deci nu exista AGA sau CA) si mine ca director general. In ... (vezi toată discuția)
Relatie subordonare iRazvan91 iRazvan91 Buna ziua, As dori sa stiu daca in lipsa unei fise de post, organigrama tine locul acesteia in ceea ce priveste relatiile de subordonare? Pentru ca de ceva ... (vezi toată discuția)
Relatii de subordonare consilier juridic ankalaura85 ankalaura85 Exista persoane sau departamente subordonate consilierului juridic?De exemplu, un gestionar, sef aprovizionare se poate subordona unui conslier juridic? Sau ... (vezi toată discuția)