avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Relatie subordonare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Relatie subordonare

Buna ziua,

As dori sa stiu daca in lipsa unei fise de post, organigrama tine locul acesteia in ceea ce priveste relatiile de subordonare? Pentru ca de ceva timp am fost mutat pe o alta functie si departament unde nu exista un superior ierarhic si nu mi s-a facut o fisa de post, iar fostul meu sef imi tot da dispozitii care imi depasesc sarcinile spunand ca pe organigrama sunt "inca al lui".
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 10 Iunie 2021
iRazvan91, utilizator
Cel mai recent răspuns: iRazvan91 , utilizator 14:41, 10 Iunie 2021
organigrama are rolul de a reflecta modul in care sunt organizate resursele umane ale firmei, de a cunoaste nivelurile ierarhice, locurile ocupate de fiecare. Nu tine loc de fisa de post. Fisa de post este anexa la contractul de munca si face referire la atributiile care le are fiecare post din organigrama. Daca in organigrama apareti in subordinea acestuia atunci are dreptul de a va da dispozitii cu caracter legal
Organigrama tine locul fisei postului in ceea ce privesc relatiile de subordonare
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului KINGA123 KINGA123 Buna Ziua, am o nelamurire privitoare la intocmirea fisei de post. Daca , in fisa postului a unei persoane figureaza ca atributie indeplinirea activitatii ... (vezi toată discuția)
Aceleasi atributii, alt loc de munca in cadrul aceleasi institutii ContSters48919 ContSters48919 Din cate am citi in codul muncii ...eu nu sunt nici detasata nici delegata, deoarece am fost infromata scris ca voi fi mutata in alta locatie dar atributiile ... (vezi toată discuția)
Relatii de subordonare consilier juridic ankalaura85 ankalaura85 Exista persoane sau departamente subordonate consilierului juridic?De exemplu, un gestionar, sef aprovizionare se poate subordona unui conslier juridic? Sau ... (vezi toată discuția)