avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... aceleasi atributii, alt loc de munca in cadrul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

aceleasi atributii, alt loc de munca in cadrul aceleasi institutii

Din cate am citi in codul muncii ...eu nu sunt nici detasata nici delegata, deoarece am fost infromata scris ca voi fi mutata in alta locatie dar atributiile din fisa postului raman aceleasi (au ramas aceleasi + altele in plus data de seful noii locatii). Mai mentionez ca cei 2 sefi implicati nu au primit nici un fel de instiintare scrisa, pe instiintarea mea nefiind mentionae decat compartimentul resurse umane, conducerea si eu. Fisa postului a ramas aceeasi...........

Eu in continuare carui sef ma subordonez? fostului celui de la noua locatie? trebuie sa cer o noua fisa a postului?
Cel mai recent răspuns: ContSters48919 , utilizator 14:42, 27 Noiembrie 2008
Conform Codului Muncii ;;Art. 48. - Angajatorul poate modifica temporar locul si felul muncii, fara consimtamantul salariatului, si in cazul unor situatii de forta majora, cu titlu de sanctiune disciplinara sau ca masura de protectie a salariatului, in cazurile si in conditiile prevazute de prezentul cod. ''
Cel mai bine este sa cereti fisa pentru noul post, fisa care ar trebui sa cuprinda si informatii ref. la superiorul ierarhic.
se precizeaza in informarea primita ca se vor pastra aceleasi atributiuni de serviciu (va desfasura aceeasi activitate, sau ceva de genul va continua activitatea de.........)
Mentionez de asemenea ca in organigrama am ramas prinsa la vechiul compartiment, eu aflandu-ma in situatia asta de 1 an si 4 luni.
Ultima modificare: Joi, 27 Noiembrie 2008
ContSters48919, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca un salariat, care pe organigrama societatii face parte din ... marivasi marivasi Daca un salariat, care pe organigrama societatii face parte din Compartimentul A (al carui Sef A ierarhic, cf fisei de post este in Bucuresti) lucreaza de fapt ... (vezi toată discuția)
Detasare. Mircic Mircic In dec.2008 am fost detasat la o subunitate din cadrul societatii prin intermediul unui referat prin care eram anuntat ca activitatea se va desfasura la acea ... (vezi toată discuția)
Organigrama si relatii ierarhice crisfatu crisfatu Sunt contabil sef la un SRL-Sucursala.Datorita \"taierii de la mana\" a directorului care a trebuit sa invete sa lucreze \"ca la carte\" am intrat in ... (vezi toată discuția)